Pincetverwarmer basisstation

Artikelnummer:  04-9200 Category

Extra informatie

Verpakkingseenheid:

Basisstation pincetverwarmer

Meer informatie over dit product?

Bij dit nieuwe basisstationat het om de doorontwikkeling van het sinds jaren beproefde elektrisch verwarmde pincetsysteem, dat zeer behulpzaam is bij de voorbereiding van histologische of histo-pathologische samples.

Het werkt met een veilige laagspanning en temperatuur gecontroleerde verwarmingselementen, die de pincetpunten constant op een optimale temperatuur houden voor de bewerking van preparaten in paraffine. Dit model betreft een volledig metalen pincet met speciale kunststoffen isolatie, dat uitsluitend aan de pincetpunten wordt verwarmd. De behuizing bestaat uit roestvrijstaal en is gepoedercoat. Reinigen en contact met oplosmiddelen zijn bij deze behuizing geen probleem. Optioneel zijn er schroefbare pincethouders verkrijgbaar, inclusief een kabelgalg van verenstaal. Hierdoor zit het aansluitkabel tijdens het werken met de pincet niet in de weg.

Passend bij het pincetstation, kunt u pincetten aansluiten in de maten van 0,2 mm tot 4 mm. De afzonderlijke pincetten zijn voor eenvoudige herkenning per maat en zijn met een kleur gecodeerd. Alle pincetten worden alleen aan de punt tot ongeveer 68 graden verwarmd. De aansluitkabel is hittebestendig tot 80 graden, zeer flexibel en resistent tegen paraffine.

Inloggen

Heb je al een account? Log hier onder dan in.